Curs gratuit „GPS pentru nutritie”

Acesta este un curs gratuit, format din 4 video-uri in care eu vreau sa iti ofer, asa cum spune numele cursului, un gps, o harta, niste instrumente cu ajutorul carora tu sa poti intelege miturile si capacanele nutritiei.

Pentru ca sanatatea si modul in care ne simtim in fiecare zi depinde in mare masura de ceea mancam, nutritia joaca un rol important in viata noastra. Din acest motiv, in acest curs gratuit eu iti ofer:

In video 1, trei motive care te impiedica sa actionezi. Ti s-a intamplat vreodata sa ia asa multa traba de facut ca nu stii de unde sa incepi? Si din acest motiv, tot ce faci e fara spor si prost organizat? Asa se intampla si in ceea ce priveste nutritia.

De aceea, tot in acest video, iti ofer doua ingrediente care sa te ajute sa depasesti aceasta stare care te copleseste si care te tine blocat/a.

Video 1 – De ce nu actionezi?


Care din aceste trei alimente – mit ale nutritiei te induc in eroare si te fac sa te alimentezi nesanatos tu crezand contrariul? Descopera raspunsul in Video 2.

Video 2 – 3 alimente-mit. Fac parte din dieta ta?

In video 3, contest trei obiceiuri care s-au impamantenit ca fiind sanatoase, dar eu le numesc mituri. Urmareste pledoaria mea si  vezi daca esti de accord cu ea. Obisnuiai sa crezi si tu la fel? Care din aceste obiceiuri au facut parte din viata ta? Urmareste totul in video 3.

Video 3 – 3 obiceiuri-mit. Iti saboteaza eforturile?

Sper ca te-am pus pe ganduri putin cu video-urile anterioare si constientizezi acum cat de usor putem fi manipulati in a consuma ceea ce vor marii producatori. Daca si tu crezi ca e mai bine sa fi informat si in control de cat pacalit si furat, am ceva pentru tine in video 4.

Video 4 – Solutia mult asteptata! Esti pregati/pregatita?

 

Partajeaza

Lasă un răspuns