Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.cursuridesantate.ro  va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP – in functie de caz) sa intre in baza de date a Companiei si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs. este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Companie, efectuarea de statistici interne,  fara alte obligatii din partea Companiei

Compania  va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Compania  va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Compania. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere datata, semnata si trimisa la contact@cursuridesanatate.ro . Aceste informatii nu vor fi niciodata folosite in alte scopuri, vandute sau impartasite cu alte persoane decat cele si cu scopul  mentionat mai sus. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul accepta ca prin introducerea numelui si a emailului in formularele de pe site se inregistreaza la primirea de newslettere gratuite si fara alte obligatii. Newsletterele sunt oferite ca un serviciu gratuit si nu necesita nici o plata.
Utilizatorul e deacord si a ales sa primesca newsletterele prin introducerea prenumelui si a adresei de email in unul din formularele de pe site. Pentru a nu mai primi newslettere, utilizatorul are posibilitatea de dezabonare  apasand pe linkul de dezabonare (unsubscribe) de la sfarsitul fiecarui email.

 CUMPARATURILE ONLINE SUNT EFECTUATE CU AJUTORUL UNOR INTERMEDIARI DE PLATI ONLINE SI ASTFEL, DATELE SPECIFICE CARDULUI  DE CREDIT SAU DE DEBIT NU AJUNG IN NICIUN MOMENT LA CUNOSTIINTA SITE-UL WWW.CURSURIDESANTATE.RO SAU COMPANIEI.

Partajeaza