Termeni si conditii

Termeni si conditii – www.cursuridesanatate.ro

Important! Acesti termeni si conditii guverneaza utilizarea acestui site.

Prin accesarea acestui site, sunteți de accord și acceptati termenii si conditiile de utilizare.

Acesti termeni de utilizare se pot schimba de catre compania noastra  in timpul perioadei de functionare. Vă rugăm sa consultați acesti termeni înainte de utilizare pentru orice modificari.

 

www.cursuridesanatate.ro ofera informatii, produse si servicii pe teme de nutritie, slabire, exercitiu fizic, tonifiere  si tot de tine de un stil de viata sanatos.

Acest site este detinut, intretinut si administrat de Mihaela Tomoiaga si SC Amis Inovare Dezvoltare SRL.

Registrul Comertului J24/805/18.05.2017

CUI:37605621

denumite in continuare Compania.

 Date de contact:

SC Amis Inovare Dezvoltare S.R.L are sediul in str.22 Decembrie nr.7A, Borsa, Maramures.

Email: contact@cursuridesanatate.ro

Tel: 0721387989

                            Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Companiei si Mihaelei Tomoiaga si/sau  partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

 

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Companiei. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si crearea de noi produse derivate din produsele www.cursuridesanatate.ro

Compania isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail mihaela@cursuridesanatate.ro

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Companiei, ci numai raspunderea persoanelor respective.

www.cursuridesanatate.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de www.cursuridesanatate.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila. www.cursuridesanatate.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict de www.cursuridesanatate.ro.

Limitarea raspunderii

Compania nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Compania va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Cu toate acestea, Compania nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SC Amis Inovare Dezvolate SRL (Compania) si Mihaela Tomoiaga pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
Pentru caz de forta majora, Compania si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la: erori de functionare ale echipamentului tehnic al Companiei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure Compania si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului cursuridesanatate.ro sau orice alt aspect relationat Serviciului www.cursuridesanatate.ro.

Mihaela Tomoiaga, Compania sau site-ul www.cursuridesanatate.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia.  www.cursuridesantate.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare strict pe sfaturile furnizate de www.cursuridesanatate.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

www.cursusridesanatate.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii  generale dar acestea trebuie sa treaca si prin filtrul propriei judecati. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul www.cursuridesanatate.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Www.cursusridesanatate.ro, firma SC Amis Inovare Dezvoltare SRL, Mihaela Tomoiaga , precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi recetionate prin www.cursusridesanatate.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu sau pierdere de orice fel.

Informatiile despre terapii complementare, naturiste, care pot veni in ajutorul bolnavului sau omului sanatos, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Compania nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita  a vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” fara garantii de nici un fel. Compania nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Compania nu ofera nici o garantie de nici un fel in legatura cu materialele de pe acest site. De asemenea, Compania nu garanteaza ca transimisia informatiilor nu va fi intrerupta, nici ca materialele nu vor contine erori, si nici ca vor fi corecte. Utilizatorul isi asuma toate riscurile asociate cu folosirea acestui site, cu recomandarile primite, cat si cu folosirea produselor si a serviciilor, inclusiv cele legate de securitatea si confidentaialitatea informatiilor personale.

Utilizatorul intelege ca obtinerea rezultatelor detaliate (implicit sau explicit) pe site, depinde numai si numai de el/ea. Compania si Mihaela Tomoiaga nu sunt responsabile pentru orice accidentari sau probleme suferite in timpul aplicarii informatiilor mentionate pe site sau in produsele si serviciile oferite, fie cu plata sau fara plata. De asemenea, utilizatorul se angajeaza sa obtina permisiunea medicului de familie inainte de urmarea unui regim nutritional sau de antrenament.

Utilizarea Site-ului

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Compania are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Nu puteți posta, trimite, publica sau transmite în legătură cu acest site orice material (pe) care:

 •    nu aveți dreptul de a-l posta, inclusiv materiale de proprietate ale unei terțe părți;
 •         susține o activitate ilegală sau discută intenția de a comite o faptă ilegală
 •         este vulgar, obscen, pornografic sau indecent
 • nu se referă direct la acest site;
 • amenință sau abuzează pe ceilalți, calomniaza, defăimeaza, invadează intimitatea,
 • este obscen, pornografic, rasist, abuziv, hărțuitor, amenințător sau ofensator;
 • încearcă să exploateze sau să facă rău copiilor prin expunerea lor la conținut necorespunzător, solicitând detalii personale de identificare sau altfel;
 • încalcă orice proprietate intelectuală sau alt drept al oricărei entități sau persoane, inclusiv încălcarea drepturilor de autor sau a mărcilor comerciale ale oricui sau a drepturilor lor de publicitate;
 • violează orice lege sau poate fi considerat că încalcă orice lege;
 •      impersonalizează sau denaturează conexiunea dvs. cu orice altă entitate sau persoană sau manipulează în alt mod antete sau identificatori pentru a ascunde originea conținutului (de exemplu, oferirea de produse sau servicii de vânzare) sau care se angajează în orice altă activitate comercială (de exemplu, efectuarea de tombolă sau concursuri, afișarea de bannere de sponsorizare și / sau solicitarea de bunuri sau servicii) cu excepția cazurilor în care acest site este autorizat în mod special ;
 • solicită fonduri, agenți de publicitate sau sponsori;
 • include programe care conțin viruși, viermi și / sau cai troieni sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe concepute pentru a întrerupe, distruge sau limita funcționalitatea oricărui software sau hardware de calculator sau a telecomunicațiilor;
 • perturba fluxul normal al dialogului, provoacă o derulare a ecranului mai repede decât ceilalți utilizatori pot să scrie sau să acționeze într-un mod care afectează capacitatea altor persoane de a se angaja în activități în timp real prin intermediul acestui site;
 • include fișiere în format MP3;
 • se referă la o schemă „piramidă” sau la o schemă similară;
 • nu respectă orice politică sau reglementări stabilite din când în când cu privire la utilizarea acestui site sau a oricăror rețele conectate la acest site;
 • sau conține hyperlink-uri către alte site-uri care conțin conținut care se încadrează în descrierile de mai sus.

Cu toate că nu are nicio obligație de a face acest lucru, Compania noastră își rezervă dreptul de a monitoriza utilizarea acestui site pentru a determina conformitatea cu acești Termeni de utilizare, precum și dreptul de a elimina sau de a refuza orice informație din orice motiv. Fără a aduce atingere acestor drepturi, sunteți singurul responsabil pentru conținutul mesajelor dvs. Recunoașteți și sunteți de acord că nici Compania și nici o terță parte care furnizează Conținutul companiei nu își asumă sau nu au nicio răspundere pentru nicio acțiune sau inacțiune din partea Companiei sau a unei terțe părți în legătură cu orice trimitere.

Compania nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

Drepturi de marca

Numele si logo-ul Cursuri de Sanatate sunt marci inregistrate. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC Amis Inovare Dezvoltare SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

 Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului cursuridesanatate.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, e-books, programe si alte date – este proprietatea cursuridesanatate.ro si a colaboratorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul cursuridesanatate.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa:contact@cursuridesanatate.ro

Returnarea produselor

Rezultatele obtinute cu ajutorul produselor si a serviciilor oferite de www.cursuridesanatate.ro depind in totalitate de cumparator. De aceea, www.cursuridesanatate.ro nu ofera posiblitatea de returnare a produselor informationale achizitionate la mai mult de 5 zile de la momentul primirii produsului. Pentru returnarea sumei platite utilizatorul trebuie sa trimita un e-mail la office@cursuridesanatate.ro si sa solicite acest lucru.

CUMPARATURILE ONLINE SUNT EFECTUATE CU AJUTORUL UNOR INTERMEDIARI DE PLATI ONLINE SI ASTFEL, DATELE SPECIFICE CARDULUI  DE CREDIT SAU DE DEBIT NU AJUNG IN NICIUN MOMENT LA CUNOSTIINTA SITE-UL WWW.CURSURIDESANTATE.RO SAU COMPANIEI.

Povesti de succes. Testimoniale

Rezultatele anunțate ale poveștilor de succes de pe această pagină și de pe acest site sunt doar tipice pentru persoanele care au muncit foarte mult și au urmat toate tacticile de nutritie si de fitness pe care le-am prezentat în produsele achizitionate de pe site.

Daca utilizatorul doreste sa trimita un testimonial / o poveste de succes, acorda dreptul de publicare, reproducere si editare (reducere a lungimii, nu a continutului) a testimonialului, care ar putea include prenumele , initiala numelui si orasul de rezidenta. Toate tesimonialele prezentate pe site sunt reale si reprezinta opinia clientilor. Utilizatorii care au trimis testimoniale e posibil sa fi primit produse si servicii gratuite in semn de apreciere si recunostiinta. Pentru participarea  la testimonial sau beta-teste, utilizatorul trebuie sa trimita un mesaj de pe pagina de contact.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Companiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Companiei.

Ultima actualizare: 24.02.2018

Partajeaza