Cum sa-ti protejezi genunchii in timpul antrenamentului

E firesc sa vrei sa-ti protejezi genunchii in timp ce te antrenezi, asa cum e firesc sa-ti protejezi coloana si toate incheieturile pentru ca nimeni nu vrea doar un corp subtire sau atletic sau musculos ci un corp cu toate aceste caracteristici dar si cu una de baza: un corp sanatos.

Cred ca esti de acord cu mine: degeaba ridici sute de kilograme la sala ca sa ai picioare frumoase daca apoi te dor genunchii ca sa poti merge in plimbare pe munte.

De aceea cred ca e important sa ne antrenam inteligent. Adica, scurt si complex, daca iti doresti o un corp atletic, agil si flexibil. Daca iti doresti muschi impresionanti, aceasta abordare e mai potrivita pentru tine .

Dar sa nu ne indepartam de la subiect. In video-ul de mai jos vorbesc despre cum trebuie pozitionate picioarele pentru impact minim asupra genunchilor in cazul a trei exercitii, cele mai des intalnite in cadrul oricarui antrenament, indiferent de scopul urmatit.

Te rog sa-l urmaresti, sa testezi si tu daca simti diferenta dintre pozitiile incorecte si cele corecte si sa-mi spui in comentarii daca tu faceai exercitiile corect sau nu.

Aici: slabire,  sanatate  si fitness ai acces la resurse despre care iti vorbeam in caz ca esti vizitator nou pe site. Mi-ar placea sa stiu nu doar ca le citesti dupa download ci si incepi sa aplici cu succes noile informatii.

Eu si ceilalti membrii ai comunitatii  suntem aici pentru tine! Chiar mi-ar placea sa vad cel putin o poza cu tine facand exercitii pentru picioare si/sau fesieri sau orice activitate sportiva te face pe tine sa te simti bine.

Mie imi place sa schiez si, daca nu ma incalzesc bine inainte, imi simt genunchiul drept pe care l-am sensibilizat inainte sa incep sa ma antrenez scurt si eficient.

In pachetul de resurse gratuite ai un „demo” de antrenament HIIT, genul meu de antrenament. Aici sunt explicate cateva motive pentru care eu il prefer clasicii alergari pe banda sau in parc.

Daca e si pe gustul tau, sper sa ne antrenenam impeuna!

Daca nu, spune-mi ce-ti doresti si eu am sa fac tot posibilul sa gasesc cele mai bune resurse pentru tine.

Asa ca, astept sa ne auzim, antrenam sau „laudam”cu rezultate cat de curand 🙂

Partajeaza

Lasă un răspuns