De ce ne ingrasam? Mecanismul explicat

Daca vrem sa slabim prima data trebuie sa stim de ce ne ingrasam.

Daca si tu esti ca si mine, iti place sa stii cum functioneaza lucrurile. Nu accepti reguli si/sau sfaturi fara a intelege logica, mecanismul, explicatia fizica, fiziologica sau psihologica care sustine acel sfat.

De aceea, cand vine vorba de slabire eu am considerat ca toata lumea trebuie sa inteleaga ce se intampla in organismul nostru atunci cand ne ingrasam pentru a sti ce trebuie sa faca pentru a slabi.

Despre asta vorbesc in video-ul de mai jos, asa ca, te rog urmareste-l cu atentie impreuna cu articolele „de ce ne ingrasam” partea intai si partea a doua: „ce sa facem pentru a slabi”.

Pentru si mai multe informatii despre carbohidrati, proteine, grasimi, minerale, vitamine, digestie, detoxifiere, hormoni si alte mecanisme si procese despre care TREBUIE sa stii, inscrie-te la Cursurile de Sanatate! Sunt prezentari mult mai detaliate si mai complete decat articolele sus mentionate si vin insotite de niste bonusuri incredibile.

Apasand pe link-urile urmatoare poti descarca resursele gratuite despre care iti spuneam: – aici pentru slabire , pentru sanatate si pentru fitness.

Eu sper sa ne vedem in „campus” si fii printre cei din grup care se mandresc cu schimbarile in bine pe care le-au facut in viata lor.

Pana atunci, multa sanatate iti doresc si o zi minunata!

Partajeaza

Lasă un răspuns