Vreau Antrenamentele CDS

Vreau Antrenamentele Cursurilor de Sanatate. Vreau antrenamente diferite, orientate pe grupe musculare dar si pentru intreg corpul, antrenamente de forta dar si cardio,antrenamente pentru slabire dar si tonifiere, rezistenta si functionalitate.

Vreau sa primesc in fiecare luna cate 6-10 antrenamente noi, progresive, provocante si solicitante. Stiu ca urmand planul de antrenament voi obtine rezultate spectaculoase.

Vreau antrenamentele

Iata ce primesc in fiecare luna:

      Componentele:

  1. Plan lunar de antrenament.                                              34 lei.
  2. Fisiere video cu antrenamentele explicate pe scurt.    49 lei.
  3. Fise de antrenament .                                                        37 lei.
  4. Poze relevante pentru fiecare exercitiu.                         36 lei.

Bonusuri:

  1. Fisiere  mp3  in care te gidez, te impulsionez si te motivez                     52 lei.
  2. Acces la grupul Antrenamente full CDS                                  necunatificabila.

 

Totul in valoare de 208 lei acum cu reducere de 50% adica doar 104 lei/luna

Vreau antrenamentele

Dar, pentru a fi sigur/a ca nu-ti asumi niciun risc, ai o perioada de 30 de zile de testare.

Adica, daca dupa 30 de zile nu esti multumit/a de rezultate, imi trimiti un mail la office@cursuridesanatate.ro si iti trimit banii inapoi. Dar, o sa vreau o dovada a implicarii tale. O dovada ca ai pus in aplicare sfaturile nutritionale si ai facut cel putin 2 saptamani de antrenament. Atat pentru mine cat si pentru tine, fa poze si masuratori la inceput si in fiecare saptamana, in aceeasi zi,in acelas loc si in ace las moment al zilei. Asa vei vedea schimbarile. Fa poze in timp ce te antrenezi dar si la farfuriile cu mancare sau la dieta pe care ti-ai intocmit-o.

Daca mananci si te antrenezi conform sfaturilor si nu vezi rezultate atunci iti voi da fericita banii inapoi si tu poti pastra definitiv materialele.

Tu doar urmeaza programul asa cum l-am construit eu pentru tine, manaca corect si vei fi uimit/a de rezultate.

Daca te ingrijoreaza achizitiile on-line, sa stii ca Netopia MobilPay, operatorul de plati online, este cel mai mare din Romania si milioane de clienti au incredere in ei. Platile sunt sigure si repide.

Eu nu am acces la datele tale bancare!

Succes si abia astept sa ne antrenam impreuna!

Vreau antrenamentele

Fosloseste antrenamente si  pentru slabire, sanatate si energie. Ai motivatie si stil de viata sanatos. Faci dieta santoasa, fara restrictii calorice majore. Mananc sanatos si slabesc rapid. Am o dieta sanatoasa cu cursuri de nutritie. Alimente santoase cu carbohidrati simpli si complexi dar si cu proteine. Grasimi saturate si monensaturate. Antrenamentele hiit au efcet epoc si afterburn.

Partajeaza